onsdag den 8. marts 2017

Opsamling på rotationssammenspil

Så er jeg snart færdig med at arbejde med rotationssammenspil for denne gang. 5. klasse har taget rigtig godt imod hele forløbet, som startede med teorilære om noder og akkorder, hvor de selv skulle producere små melodistykker. Derefter har vi lavet sammenspil på trommer, bas, guitar, keys, percussion og sang, hvor alle har prøvet alle instrumenter. Vi har spillet "Hvor skal vi sove i nat". De har været omkring 10-15 min. på et instrument, inden vi har roteret.

Det gode ved at arbejde på denne måde er, at eleverne bliver selvstændige og kan forklare den næste elev, som kommer til instrumentet, hvordan de skal spille. Det har frigivet en masse indstudering til mig, som har kunnet foregå, hos de elever, der har haft særlige behov (enten fagligt eller socialt).

Der er ikke kommet en fint produkt ud af det, som vi kan optræde med, men de har været aktive i processen, hvor de alle har prøvet sig frem. Og nu har jeg endnu mere fornemmelse af, hvem der skal spille hvad, når vi skal arbejde produktorienteret igen :)

Slutningen af forløbet kommer til at handle om rytmelære, hvor de skal prøve sig frem med læsning af rytmer og spille dem på murespande.

God onsdag :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar