tirsdag den 28. marts 2017

Kommunal musiklærerdag

I Holstebro Kommune afholdes en årligt arrangement for musiklærerne fra kommunens folkeskoler. Sidste år blev jeg valgt til formand for "Musikrådet i Holstebro Kommune". Det er musikrådet som bl.a. står for Musiklærernes Dag.

Jeg har altså haft en del at se til den sidste tid, hvor jeg har koordineret med Holstebro Musikskole, hvor vi skal afholde arrangementet og kursusholderen, som i år er Stefan Teilmann Laub Nielsen samt musiklærerne fra skolerne.

Dagen består af to dele. Først afholdes et 4 timers kursus fra 8-12. Herefter spiser vi fælles frokost på Orkester Efterskolen og fra 13-15 afholder vi møde, hvor vi har en masse forskellige punkter på dagsorden til det kommende skoleår.

Stefan skal undervise i sit materiale "Det Spiller 1". Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er meget inspireret af Stefan. Jeg har mødt ham på "De Fem Musikdage" - et kursus arrangeret af Musiklærerforeningen. Her har jeg deltaget i hans kurser og er blevet så begejstret, at jeg valgte at opbygge min bacheloropgave i musik omkring hans materiale. Så jeg kender det ret indgående :) Særligt har sangen "Working day & night" en stor plads i mit musiklærerhjerte :D

Jeg glæder mig meget til at kurset skal afholdes på torsdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar